Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса преди да закупя 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Нафтата в бг е боклук та дрънка.На А3-ката кат зареда в Германия или Холандия със 140км/ч ми даваше 5,5л. на 100.В бг 6,2 на 100.И колата ми изгуби около 20-тина кончета.......

Факт !
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

147-тa е хубaвa колa. Бих я препоръчaл нa всеки, но отзaд е тяснa. Особенно с твоя ръст, отзaд нямa дa остaне много място. Зa двaмa + децa е перфектнa.
      Alfa Romeo 147, 1.9 JTD 16 V

Comment

Видях, пипнах, карах и бензин и дизел, обсъдихме с колегата на дълго и широко, изтърпя ми всичките безкрайни въпроси и взех решение, че ще си купя 147.
        Аз карам Кадет по принцип и с него пътуваме и по 5 човека, като седнах в алфата и отпред и отзад е по-широко от сегашния ми автомобил, така че нямам проблеми с пространството. Като я покарах нито ми е направило впечатление, липса на видимост нито, че недозавива чак толкова много, общо взето си избих някой втълпявания които придобих от четене, така че съм доволен от автомобила. Комфортно ми е вътре, управлението много ми хареса тоя волан само с мисъл реагира, няма нищо общо с повечето автомобили които съм карал, затова при първа финансова възможност си взимам една задължително.
        SPL AUDIO TEAM MOHTAHA

Comment

Първоначално публикувано от yolimtx Покажи съобщение
          Видях, пипнах, карах и бензин и дизел, обсъдихме с колегата на дълго и широко, изтърпя ми всичките безкрайни въпроси и взех решение, че ще си купя 147.
          Аз карам Кадет по принцип и с него пътуваме и по 5 човека, като седнах в алфата и отпред и отзад е по-широко от сегашния ми автомобил, така че нямам проблеми с пространството. Като я покарах нито ми е направило впечатление, липса на видимост нито, че недозавива чак толкова много, общо взето си избих някой втълпявания които придобих от четене, така че съм доволен от автомобила. Комфортно ми е вътре, управлението много ми хареса тоя волан само с мисъл реагира, няма нищо общо с повечето автомобили които съм карал, затова при първа финансова възможност си взимам една задължително.

Ха ! Поредния човек който като се качи в алфа и там си остава ! Прав си колега за всичко което каза , недозавиването , ако може така да го кажем ще го усетиш на парко маневрите , а иначе няма как да не ти е комфортно в алфа .. Чакаме да се похвалиш с новата ти покупка . Успех с търсенето
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
          X